Екранната Зехра участва от първата серия на Опасно изкушение“. Шафак Пекдемир

...
Екранната Зехра участва от първата серия на Опасно изкушение“. Шафак Пекдемир
Коментари Харесай

Голяма изненада очаква зрителите на Опасно изкушение, Зехра умира внезапно

Екранната Зехра взе участие от първата серия на " Опасно прелъщение “. Шафак Пекдемир е родена на 19 юни 1988 година в Истанбул, от черкезки генезис е, има по-малък брат.  " Брат ми е любовта на живота ми. “ Има зад тила си един брак с юриста Бурак Менгю, който продължи една година.

Тя играе професионално волейбол в " Галатасарай “ в продължение на 8 години. Пекдемир, чиито кръстни връзки бяха скъсани, трябваше да се сбогува с обичания си волейбол.

" Волейболът постоянно е бил част от живота ми, до момента в който не започнах гимназия. Но не бях щастлива, мислех, че би трябвало да направя нещо. Свирех на китара, свирех на барабани. Не се получи. Тогава един ден, не знам по какъв начин, отидох и споделих на майка ми: " Взех решение, ще бъда актриса. “ Тя сподели: " Нямам нищо срещу актьорството, вземи и уроци по пеене. “ Искаха нещо, което можеше да се прави у дома. Вземах уроци по пеене, по-късно и уроци по музика. Тогава си споделих: " Те се пробват да ме разсеят, само че това, което в действителност желая, е да играя. “ Когато схванаха, че в действителност го желая, те ме поддържаха. “

Пекдемир по-късно приключва факултета по изящни изкуства и актьорско майсторство на университета " Бейкент “ и стъпва в бранша. Дебютира като актриса през 2009 година Първата й по-значима роля е в " Лейла и Меджнун “ (2011 г.) като Нисан, с която притегля вниманието на публиката. Българските фенове я познават и от сериала " Сега и вечно “, преди предходната година да се появи на екран с героинята си Зехра в " Опасно прелъщение “.

Дъщерята на Халит от първата му брачна половинка е един от лудите облици, които публиката обича. Въпреки че постоянно е ревнувала всички дами на татко си, Зехра беше доста добра с Йълдъз, издаде книга за личностно развиване и направи всичко допустимо да се трансформира във феномен. В края на четвърти сезон на хитовата турска сага, който ще бъде излъчен този понеделник, 30 януари, Зехра умира.

Голям триумф е да играеш дълго време в сериала " Опасно прелъщение “, който приключва безжалостно историите на героите си, а постоянно даже ги убива. Шафак Пекдемир, която усили известността си от 2018 година до юни 2021 година с помощта на сериала " Опасно прелъщение “, избра да се снима в нов сериал, вместо да взе участие в петия сезон.

Актрисата беше една от четирите основни героини в телевизионния сериал на Fox " Лъжците и свещите “ (Yalancılar ve Mumları). За страдание, сериалът, който е акомодация на продукцията на BBC " Любовни случки “ (Mistresses), не получи задоволително внимание и беше спрян след пет излъчени епизода.

Пекдемир се причисли към екипа на сантименталния комедиен сериал на Fox " По-красива от теб “ (Senden Daha Güzel), който завърши с 14 епизода.

Преди да стартира нова работа, Шафак Пекдемир постоянно мисли отрицателно и се приготвя за най-лошото. Тя счита, че това безпокойствие " ами в случай че “ е предпазен механизъм, който тя задейства, с цел да не се разстрои след това.

Любопитни детайлности за живота на Шафак:

– Не обича да възнамерява нищо, обича да е с приятелите си в свободното си време.  " Аз съм доста отзивчива, разговорлива. Не мога да бъда сама. Някой другар идва при мен или аз отивам при него. Ядем, пием, излизаме дружно. Нямам доста планувани дни. Тръгвам сутринта и вземам решение да отида на фитнес. “ 

– Ако е смутена или доста щастлива, прави утринни разходки измежду природата.  " Начинът, по който се отпущам, когато съм в действителност ядосана, е като се разхождам с часове. Изчиства цялата ми сила. Ако не се получава, отивам някъде и чувам хубава музика онлайн. Пазаруването ме депресира. “

– Тя желае да играе цялостен живот.  " Имам ужасяващ вкус за актьорство. Най-голямото ми предпочитание е да мога да продължа да бъда актриса, до момента в който умра. Актьорството има лечебен резултат върху мен, отпуска ми душата и ме прави щастлива. И от горната страна на всичко ми заплащат за това. “

– Как поддържа формата си? Спортува, обръща внимание на храната, храни се най-много два пъти дневно.  " Опитвам се да спортувам, доколкото мога. Играх волейбол дълго време. Сега внимавам, търча, вървя. “

– Шафак Пекдемир не може да спи през нощта. Заявява, че е нощен човек.  " Докато се подготвях за изпита в университета, денят и нощта си смениха местата за мен. “ Известната актриса усетила, че нещо й липсва, когато спи нощем. Тя даже обича да прави обичаните си неща повече през нощта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР